Blabla…mage

Dubai dag 8

BlaBla Club Dubai. Een waanzinnige club! Enorm. Groots. Negen verschillende ruimtes. Drie mega balkons en dakterrassen.

Ook de inhoud is dik in orde: er draait een waanzinnige DJ er zijn danseressen, dansers, zelfs Batman & Joker komen in de ruimte The Bronx hun dansskills showen.

De DJ wordt geregeld live ondersteund door een saxofonist, de Gin Tonics smaken na een aantal dagen zonder alcohol heerlijk. De fundering voor een geslaagde avond is meer dan stevig.

Toch begint de fundering gedurende de avond hier en daar wat scheurtjes te vertonen. Dat lag niet aan de inzet van het personeel.

Zo lopen er gedurende de hele avond, dus tot 03.00, ijverige lieden rond met bezem en blik om de vloer schoon te houden. Stond er een mannetje bij het toilet dat de hele avond bij de wastafel stond en mensen papiertjes uit de machine aan stond te geven en werd er de hele avond en nacht gegeten! Pizza’s, vis, kip, complete borrelplanken, salades… In een club die eigenlijk zou moeten uitnodigen om te dansen dan wel volledig uit je dak te gaan.

Het dansen komt niet van de grond, omdat de grootste zaal The Tent, dat dus vooral als dansvloer moet fungeren, de gehele tijd gevuld bleef met tafels. Om de drie meter stond er een ronde tafel met minstens vier krukken. In de regel werden er, naar gelang het aantal schone dames, meer stoelen bijgeschoven.  

Aan het begin van de avond is het nog vrij rustig en willen wij zo’n tafel toe-eigenen.

Deze opdracht bleek niet te voltooien. Op iedere tafel stond wel een bordje met geserveerd.

Later op de avond blijkt dat de tafels ook daadwerkelijk gereserveerd zijn. Aan iedere tafel zit een gast, of zitten meerdere gasten met vrouwen die op hun beurt ver boven het niveau van hun mannelijke tafelgenoten zitten.

Door al die tafels komt de avond niet los en wordt er dus maar matig gedanst. Er hangt sowieso een vreemde sfeer. Oude minder aantrekkelijke mannen vergezeld door te mooie vrouwen die allen verveeld op hun telefoon zitten en/of met een geforceerde horecaglimlach proosten met hun vrijgevige gezelschap. Alle tafels staan uiteraard vol met de duurste flessen drank en de licht- en lasershow komen minder goed tot hun recht door al het vuurwerk dat steevast met zo’n fles wordt meegeleverd.

We hebben vrij snel door dat het geen liefde op het eerste gezicht is en die meiden aan tafel simpelweg gehuurd zijn.

Ter bevestiging trekt Niels zijn dansschoenen uit en zijn stoute aan en vraagt een vrolijke en vriendelijke jongen, die twee veel te mooie vrouwen aan tafel heeft, hoe hij hen heeft ontmoet.

Hij vertelt eerlijk en zonder enige gêne dat hij de meiden betaalt om bij hem aan tafel te zitten. Hij is vooral lekker aan het dansen met de knapste van de twee terwijl de ander met een strontchagrijnig gezicht haar Insta bij zit te werken.

Ook de andere vrouwen in de club gedragen zich anders dan anders. Vaak wordt er wel wat geflirt en gekeken, maar daar was in het begin van de avond niets van te merken. Eerder verwaand en uit de hoogte.

De meeste mannelijke gasten zijn behoorlijk in de Dubaise olie en maken zich zodoende een makkelijke prooi voor de vrouwelijke roofdieren die hier duidelijk met maar een doel is.

Het is ook hier weer zo fake en nep allemaal. Niet alleen het uiterlijk, maar dus ook de hele setting. Ik durf gerust te zeggen dat 90% van de dames binnen hoeren, temeiers, prostituees en meisjes van plezier zijn. Je ziet het gewoon voor je ogen gebeuren hoe al die meiden, door weer andere dames van de ene kant naar de andere kant gestuurd worden, om het aangeschoten wild maar te verleiden voor een wilde nacht.

Er wordt niet gedanst, nauwelijks rondgelopen de dames blijven als vastgeplakt aan hun stoel of aangelijnd aan hun klant aan tafel zitten.

Maar vanaf twee uur weken die meiden, vooral heel veel Aziaten, zich los van de tafels en besluipen ze hun prooi. Onaantrekkelijke gasten, maar wel met een Louis Vuitton shirt, Gucci tasje, Philip Plein riem en Versace schoenen…

Ook wij krijgen ineens de volle aandacht, ondanks het missen van enig Versace, Palm Angels, Dior of Gucci.  

Het wordt de dames al snel duidelijk dat wij hier niet in gaan trappen. Ook al pakken ze ons bij de hand, blijven ze ons lang en sensueel aanstaren en wordt er voldoende geknipoogd.

Een vechtpartij geeft een beetje leven in de brouwerij, tafel omver alle dure flessen en drankjes over de vloer, verder is het ondanks de geweldige setting, de goede muziek en de heerlijke Gin Tonics echt doodse en vlakke avond.

Bij buitenkomst is er nog een blik met dames met het oudste beroep ter wereld opengetrokken. Ook nu wordt er gelonkt, geknipoogd en zelfs naar ons geroepen.

In de taxi laten we de avond nog een keer aan ons voorbij gaan, terwijl de tonen van de Pakistaanse muziek het gedreun langzaam uit onze oren verdrijven. Het is inmiddels 3.35. Om 18.00 hebben we op het strand een pizzaatje gegeten. Het gerommel in de buik overstemt bijna de Pakistaanse herrie, maar Niels heeft de rol van DJ overgenomen en draait het volume nog wat hoger. Lekker dan.

Nu weten we dat er een Wendy’s vlakbij ons hotel zit. De lekkerste burger bij een fastfoodketen heb ik destijds in Amerika gegeten. Wendy’s 24/7 staat er op de neonverlichting aangegeven. Dat geeft de burger moed!

Terwijl wij onze tanden in de sappige burger zetten, komt er nu ook buiten een man langs met bezem en blik. Het is kwart voor vier ’s ochtends.

We willen de tweede hap nemen en er komt een viertal zwarte dames binnen. Allevier behoorlijk gezet, en dan druk ik mij nog heel erg voorzichtig uit.  Iedere stylist zou hier een jaar werk aan hebben, voor zowel de kleding, het haar en de make-up! Over de tatoeages is ook niet al te lang verstandig nagedacht.

Duidelijk Amerikanen.

We raken aan de praat en deze dames hebben er wel zin in. Mijn halve burger komt bijna weer omhoog, alleen bij de gedachte al. De meiden zijn wel heel leuk en grappig. Eentje voert het hoogste woord, terwijl de anderen voor vier weeshuizen aan eten bestellen. Ze komen uit Chicago en als ze horen dat wij uit Nederland komen willen ze gelijk softdrugs van ons kopen.

Alhoewel deze vrouwen qua schoonheid niet in buurt komen van al de popjes in de club, minstens twee blokken verwijderd, zijn dit wel de eerste die lekker eerlijk, oprecht en zichzelf zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *